Видавець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв став батьком вдруге: показав перше фото з новонародженим сином

Після смерті співачки Жанни Фріске її чоловік довгий час був один. Фанати переживали - не почалися у телеведучого проблеми з психікою?

Тим більше, на його утриманні залишився їх маленький син Платон, якому потрібно було приділяти належну увагу. Однак потім, несподівано для фанатів, в родині молодого і перспективного артиста Дмитра з’явилася загадкова дівчина на ім’я Катя. Як виявилося, познайомилися вони в приватному садку, куди разом водили своїх дітей. Зовсім випадково обидва виявилися розведеними, і мали на руках по одній дитині.

Діма і Катя швидко один одному сподобалися, тому між ними зав’язалися зворушливі стосунки

Як бачимо, відносини дійшли навіть до спільних дітей.

“Ласкаво просимо! “, – написав телеведучий Шепелєв, і опублікував радісне фото з лікарняної палати, де тримає на руках маленький згорток з дитиною.

Дмитро Шепелєв вдруге став батьком
Дмитро Шепелєв вдруге став батьком
Дмитро Шепелєв вдруге став батьком
Дмитро Шепелєв вдруге став батьком
Дмитро Шепелєв вдруге став батьком
Дмитро Шепелєв вдруге став батьком

Про вагітність Катерини стало відомо на початку лютого. Радісною новиною телеведучий поділився з виданням PeopleTalk. За його словами, дізнавшись, що знову стане батьком, він відчув запаморочення і легкість.

“Найголовніше почуття – це, звичайно, велика радість. Ніякий інший подія в житті порівняти з цим я не можу. Я просто дуже щасливий “, – коментував раніше шоумен.

Зараз щасливі батьки приймають поздоровлення від членів сім’ї, друзів, колег. Закохані намагалися не афішувати народження спадкоємця, однак інтригували шанувальників в соцмережах. «Попереду важливий і насичений день. Люблю, коли він починається рано », – натякав на сьогоднішню поїздку в пологовий будинок шоумен.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.