Видавець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв став батьком вдруге: показав перше фото з новонародженим сином

Після смерті співачки Жанни Фріске її чоловік довгий час був один. Фанати переживали - не почалися у телеведучого проблеми з психікою?

Тим більше, на його утриманні залишився їх маленький син Платон, якому потрібно було приділяти належну увагу. Однак потім, несподівано для фанатів, в родині молодого і перспективного артиста Дмитра з’явилася загадкова дівчина на ім’я Катя. Як виявилося, познайомилися вони в приватному садку, куди разом водили своїх дітей. Зовсім випадково обидва виявилися розведеними, і мали на руках по одній дитині.

Діма і Катя швидко один одному сподобалися, тому між ними зав’язалися зворушливі стосунки

Як бачимо, відносини дійшли навіть до спільних дітей.

“Ласкаво просимо! “, – написав телеведучий Шепелєв, і опублікував радісне фото з лікарняної палати, де тримає на руках маленький згорток з дитиною.

Дмитро Шепелєв вдруге став батьком
Дмитро Шепелєв вдруге став батьком
Дмитро Шепелєв вдруге став батьком

Про вагітність Катерини стало відомо на початку лютого. Радісною новиною телеведучий поділився з виданням PeopleTalk. За його словами, дізнавшись, що знову стане батьком, він відчув запаморочення і легкість.

“Найголовніше почуття – це, звичайно, велика радість. Ніякий інший подія в житті порівняти з цим я не можу. Я просто дуже щасливий “, – коментував раніше шоумен.

Зараз щасливі батьки приймають поздоровлення від членів сім’ї, друзів, колег. Закохані намагалися не афішувати народження спадкоємця, однак інтригували шанувальників в соцмережах. «Попереду важливий і насичений день. Люблю, коли він починається рано », – натякав на сьогоднішню поїздку в пологовий будинок шоумен.