Юрій Горбунов змінив зачіску і відростив вуса: став виглядати набагато старше

Український шоумен і актор Юрій Горбунов оприлюднив новий знімок, де показав себе в несподіваному образі.

Український ведучий, шоумен і чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов є активним користувачем соціальних мереж. На Інстаграм актора підписано майже 1 мільйон осіб. Юрій регулярно публікує там свіжі знімки і ділиться думками.

Нещодавно Горбунов оприлюднив знімок, де постав у незвичному для себе образі – з вусами і довгим волоссям. Юрій позував з хлопавкою-нумератором в яскравій салатовой куртці і блакитний шапці.

Насправді, Горбунов не вирішив змінити імідж, він позував у кіношному образі з фільму “Скажене весілля 3”. Там Юрій зіграв роль тамади Назарія Запухляка. Прем’єра фільму відбулася 25 лютого цього року.

Крім того, що Горбунов знявся в цьому фільмі, він є його продюсером.

Користувачі Мережі оцінили публікацію Горбунова і відзначили, що комедійний фільм “Скажені весілля 3” з його участю їм дуже сподобався.

“Дуже класний фільм! Ходили з сім’єю на всі частини! Юра, ви блискучий актор! Класно граєте! Продовжуйте в тому ж дусі! “,” Хороший фільм. Можна дивитися і відпочивати “,” Супер! Дивились в перший же день прокату! “,” Фільм супер “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, в Мережі подейкують, що скоро Юрій Горбунов може стати батьком вдруге. Чутки з’явилися, коли публіка почала помічати кругленький живіт у його дружини Каті Осадчої. А недавно Горбунов дав інтерв’ю, в якому зізнався, що вони з дружиною мріють про доньку і активно над цим працюють.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.