Валерій Меладзе в традиційному костюмі заговорив про рідну Грузію і згадав про вагітну дружину

Не секрет, що брати Валерій і Костянтин Меладзе народилися в сонячної Грузії, і шанують традиції рідної держави. Валерій розповів трохи про свою батьківщину.

“У минулому році, в цей самий час року, я зібрав компанію своїх друзів, з якими ми хотіли поїхати разом до Грузії! Але, на превеликий жаль, кордони закрили і досі не відкрили. Але ми не сумуємо, ходимо періодично по грузинським ресторанам, де іноді співаємо з грузинськими музикантами, танцюємо, згадуємо теплу і гостинну Грузію. Дуже сподіваюся, що в цьому році все відкриють, і я покажу друзям свою Батьківщину “,

– розповів Валерій Меладзе, опублікувавши фотографію в традиційному грузинському вбранні.

Нагадаємо, нещодавно молода дружина Валерія, 41-річна екс-віагрянки Альбіна Джанабаєва повідомила про те, що скоро стане мамою втретє.

Екс-солістка групи ВІА Гра опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram фото з пристойно округляється животом, зазначивши, що знаходиться в очікуванні. Через два дні співачка дала свій перший коментар з приводу народження третьої дитини, попросивши не вітав її з вагітністю.

Як зізналася Джанабаєва в бесіді з ведучими «Русского радио», набагато доречніше в цій ситуації порадіти за неї і її чоловіка Валерія Меладзе або просто промовчати. А ось коли малюк з’явиться на світ, тоді пара з радістю прийме всі привітання. Зірка зазначила, що вони з Меладзе щасливі, інші деталі оточуючим знати не обов’язково.

Поки ні подробиць статі дитини, ні будь-яких інших деталей свого цікавого положення Альбіна не розкриває, а її чоловік Валерій і зовсім не любить виставляти особисте життя напоказ величезною публіці.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.