Соломія Вітвіцька, яка нещодавно розлучилася, помітили за поцілунком з іншим чоловіком

Нещодавно популярна ведуча та зірка телеканалу 1 + 1 виклала фото з українським артистом і танцюристом Олександром Лещенко. У яких стосунках вони - читайте в нашій статті.

У суботу, 27 березня, телезірка опублікувала фото з загадковим чоловіком. Вона його не просто обіймає, а ще й цілує. Звичайно, фанатам стало цікаво, хто ж це – невже, так швидко після розставання з чоловіком Вітвіцька зуміла почати нові стосунки?

“Многая літа, артист Лещенко. Народитися в день театру – це знаково!) Будь щасливий! Ну і нехай здоров’я ніколи не підводить “, – написала Соломія, і виклала цілу добірку з яскравих весняних фото з чоловіком.

Соломія Вітвіцька та Олександр Лещенко
Соломія Вітвіцька та Олександр Лещенко
Соломія Вітвіцька та Олександр Лещенко

Як з’ясувалося, телеведучу Соломія Вітвіцька і артиста, хореографа Олександра Лещенка пов’язує багаторічна дружба.

Відзначимо, Олександр Лещенко – відомий хореограф, танцюрист, режисер і художній керівник театру танцю “Foresight “.

Соломія Вітвіцька – багатьма улюблена українська телеведуча, яка в 2021 році вразила новиною – вона розлучилася зі своїм чоловіком Владом Кочетковим. Позаду залишилися вісім років шлюбу і хороші спогади. Причину розбрату в сім’ї і розлучення ніхто з подружжя (тепер уже екс) вирішив не розголошувати – залишили все в таємниці.

Саме тому зараз фанати пильно стежать за Інстаграмом Соломії, в надії, що вона швидше покаже свого нового обранця. Дівчина то інтригує знімками з чоловіками, то показує свої подорожі по Україні і світу, але тільки в компанії близьких подруг.