Софія Ротару показала свою невістку та зворушливо привітала її з днем народження: “Як мама і рідна дочка”

Легендарна українська співачка Софія Ротару поділилася зворушливим сімейним фото зі своєю невісткою Світланою.

Софія Михайлівна підтримує теплі стосунки з родиною єдиного сина Руслана Євдокименка. Чоловік вже більше 20 років щасливий у шлюбі з дружиною, яку звуть Світлана. Пара виростила двох дітей, названих на честь знаменитих бабусі з дідусем — сина Анатолія та доньку Софію.

Софія Ротару в колі сім'ї
Софія Ротару в колі сім’ї

Артистка часто бачиться з рідними, а на цей раз у всього сімейства є особливий привід, щоб зібратися всім разом. Невістка Ротару 29 березня святкує день народження, з чим зірка привітала її у себе в Інстаграмі.

“Дорога Світлана, з днем народження! Будь щаслива і здорова! Люби і будь любима!”, — написала Софія теплі вітальні слова іменинниці.

Цю публікацію співачка супроводила спільним знімком з родичкою. Ротару позує в блакитній вишиванці з розпущеним волоссям і яскравим макіяжем з акцентом на очі, а Світлана обрала для фото чорну блузу з глибоким вирізом, яку доповнила масивними прикрасами, хвилястою укладкою і ніжно-рожевою помадою.

Коментатори приєдналися до поздоровлень і засипали дам компліментами. Деякі навіть відзначили їх зовнішню схожість:

  • “Які ж ви гарні!”;
  • “Дві шикарні, скромні жінки!”;
  • “У вас дуже гарна сім’я”;
  • “Навіть схожі між собою! Особливо носами. Як мама і рідна дочка”.

До речі, онуки Ротару не називають її бабусею, так повелося ще з самого дитинства. У програмі ЖВЛ дітлахи розповіли, що звуть її Сонею, а поза сценою вона дуже господарська — любить пригостити рідних чимось смачненьким, прогулятися по саду, похвалитися квітами.

Ротару і її внучка Софія
Ротару та її онуки

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.