Як виглядає мама співачки Віри Брежнєвої, теща Костянтина Меладзе? З’явилося ексклюзивне фото

Віра Брежнєва - співачка, яка з народження носила споконвічно українське прізвище Галушка. Цю ж прізвище носить і її улюблена мама.

Звуть маму Віри Тамара Віталіївна. Віра рідко показує в інтернеті своїх батьків, проте іноді все ж хвалиться унікальними фотографіями зі своєю улюбленою мамою.

В Інтернеті нещодавно почали обговорювати те, як виглядає мама Віри Брежнєвої Тамара Галушка і показали недавно зроблене спільне фото зіркової співачки з матір’ю.

Судячи з фото, Тамара Василівна виглядає дуже молодо. Фанати не здивуються, якщо її часто плутають з сестрою дочки.

Незважаючи на те, що в 2021 році жінці виповниться 67 років, вона стежить за собою, правильно харчується, тому і виглядає дуже молодо.

Одного разу Віра ось так висловилася про свою маму:

“Люблю і ціную цю чудову жінку кожен день, але сьогодні особливо! Тому що сьогодні день народження! І в зв’язку з ситуацією, де мама святкує своє свято (вперше за багато років без нас) бажаю їй найголовнішого – здоров’я! Буду вдячна і вашим промінчиками добра, мамі зараз це потрібно! Фото – моє улюблене за минулий рік! Хочу так само виглядати в свої 68 “.

Відзначимо, Зовнішність Віри Брежнєвої ось уже на протязі багатьох років розбурхує уми мільйонів шанувальників. Співачку неодноразово називали однією з найкрасивіших і жіночних артисток шоу-бізнесу. Дехто переконаний, що розкішна зовнішність Віри – результат пластичних операцій.

Сама співачка стверджує – це все від природи, і вона пішла своїм обличчям в маму.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.