Невістка Оксани Марченко показала фото з пологового: хто народився, як назвали і у скільки обійшлися пологи

Невістка української телеведучої Оксани Марченко показала перші фото з пологового будинку, де вона днями ощасливила свекруху та зробила її бабусею.

26 березня стало відомо, що в родині Марченко та Медведчука сталося довгоочікуване поповнення — народила їх невістка Катерина. Дівчина вийшла заміж за старшого сина зірки “Х-Фактора” Богдана минулої осені, а всього через півроку на світ з’явився первісток пари. Вагітність вони ретельно приховували протягом усіх дев’яти місяців.

Катерина і Богдан Марченко
Катерина і Богдан Марченко

Малюка назвали на честь дідуся Віктором, хоча Медведчук доводиться Богдану нерідним батьком, а вітчимом. Син теледіви народився в попередньому шлюбі з бізнесменом Юрієм Коржем. Проте, Богдан носить прізвище матері, як і його дружина. Також у Оксани є дочка Дарина, її вона вже народила Медведчуку.

Віктор Медведчук з дітьми
Віктор Медведчук з дітьми

Новиною про народження дитини Катерина вже встигла поділитися в Інстаграмі. Сімейство привітали Григорій Решетник, Філіп Кіркоров, Марія Яремчук, Євген Сморигін та багато інших зіркових друзів. А судячи з бірки новонародженого, дівчина народжувала в приватному пологовому будинку ISIDA, де стандарний пакет вагітності і пологів коштує досить недешево — 71700 грн, пакет комфорт — 87700 грн, а пакет преміум — 110000 грн.

У телеведущей Оксаны Марченко родился внук
У телеведучої Оксани Марченко народився онук
У телеведущей Оксаны Марченко родился внук
У телеведучої Оксани Марченко народився онук

Втім, з огляду на те, яким пишним було весілля закоханих, можна припустити, що такі гроші для них не проблема.

Крім зворушливих фото в загальній стрічці, Катерина також похвалилася колажем в розділі “сторіз”.

Скриншот из Инстаграма Екатерины Марченко
Скріншот з Інстагарма Катерини Марченко

На першому знімку вона позує в палаті ще вагітною, а на другому невістка Марченко вже тримає на руках сина. Не можна не відзначити, що виглядає молода матуся чудово.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.