Телеведучий Володимир Остапчук знову оголився на камеру разом зі своєю дружиною: і не соромно ж

Не секрет, що Володимир Остапчук - зовсім не сором'язливий шоумен. А його дружина Крістіна Горняк також досить відкрита людина з хорошою фігурою.

Саме тому парочку часто можна помітити в досить сміливих фотосесіях. Так, наприклад, в останній публікації Володимир і Христина залізли в ванну з водою, позували там без нічого, і показали, як радісно вони проводять час на відпочинок.

Остапчук показав свій відпочинок з дружиною Христиною: красиво жити – не заборониш!

“Хочеться знову на морько, а не ось це все. Якщо ти” за “- розкажи в коментарях куди ти хочеш поїхати відпочивати, а я тобі допоможу. Весь тиждень ми з Крістіною Горняк будемо відправляти Вам гроші на карту “, – написав телеведучий у себе в Інстаграм.

На фотографії радісна Христина з келихом шампанського і мокрою головою посміхається і дивиться в кадр.

Взяти участь в конкурсі можна в коментарях під постом.

Нагадаємо, Володимир Остапчук зараз є відомим в Україні телеведучим. Зараз у нього укладено контракт з телеканалом “Україна “, де він щотижня виходить на сцену проекту “Маска “. Король Вампірів, лиходій Джокер, Супермен, агент 007, принцеса Ельза і навіть Донна Роза – це ще не весь перелік героїв, в яких вже поставав ведучий гіпершоу “Маска ” Володимир Остапчук.

У десятому ефірі глядачі побачать нові виступи всіх учасників проекту, особи яких ще не розсекретили, – яскравого Сонця, романтичного Дракона, епатажного Сома, ефектною Бабки, мужнього Носорога, зворушливого жабеня і неймовірно милого Циклопа.

Багатьох глядачів мучить питання – чи може Володимир Остапчук одночасно вести шоу, і ховатися під одним з цих величезних костюмів?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.