Як, де і з ким проводить час Ірина Федишин: всі подробиці (Відео)

Так, наприклад Ірина Федишин, під час вимушеного простою пише нові пісні. Також співачка не забуває прогулюватися з дітьми.

Як і багато жителів України, представники шоу-бізнесу змушені знаходиться на карантині. Однак їхнє життя не зупиняється.

Але засоби масової інформації та просто шанувальники дуже хочуть дізнатися як, де і з ким проводять час зірки. Адже це цікаво, до того ж люди хочуть порівняти себе з тим як живуть зірки під час карантину. Як правило, життя представників шоу-бізнесу практично нічим не відрізняється від звичайних громадян. З різницею лише в тому, що звичайні українці можуть дозволити собі зайве перекусити не думаючи про набір ваги. А зіркам потрібно тримати себе в формі.

Чи ходять представники шоу-бізнесу самі в супермаркети, як вони розважаються і готують вони самостійно?
Так, наприклад Ірина Федишин, під час вимушеного простою пише нові пісні. У неї вдома є фортепіано і вона сама награє собі мелодію і наспівує нову пісню і готується до виступу. Також співачка не забуває прогулюватися з дітьми.

Раніше у них у квартирі прибирала хатня робітниця. Але після того, як співачка стала більше проводити часу вдома, то вона сама вже вирішила прибирати та готувати їжу.

Деякі концерти Ірина Федишин встигла провести з дотриманням всіх карантинних норм.
За продуктами в супермаркет Ірина іноді ходить сама, одягаючи маску і кепку, щоб її мало хто впізнавав. Однак і чоловік теж часто ходить за продуктами. Співачка становить йому список продуктів і всього необхідного для їх сім’ї.

Для того, щоб дотримуватися форму і концертні вбрання добре на ній сиділи, Ірина тренується вдома. Також зараз вона готує прем’єру кліпу “Обійми”. Презентація кліпу повинна бути вже найближчим часом.