Прикрилася рукавом і сховала кільце в кишені: співачка Ані Лорак більше не говорить про весілля з Глібом

Раніше українська і російська зірка Ані Лорак практично на кожному фото показувала те, яке ж гарне кільце їй подарував залицяльник Єгор Гліб.

Але, мабуть, після того, як Ані мило “воркувала ” зі своїм екс-чоловіком Муратом Налчаджиоглу на заході у Філіпа Бедросовича Кіркорова, Єгор Гліб був не в захваті і влаштував Лорак справжній скандал.

Ще б. Мало кому сподобається, що його друга половинка зустрічається зі своїм колишнім коханим.

Фанати помітили, що після цієї події Лорак перестала хвалитися кільцем. Наприклад, її остання фотосесія і зовсім в величезному худі з довгими рукавами, а на другому фото руки заховані в кишені. Що ж сталося в парі у Єгора і Ані?

Сама співачка коментарів із цього приводу не дає. Вона переконана, що щастя любить тишу, тому не присвячує шанувальників в подробиці особистого життя себе і свого обранця.

Журналістам і фан-клубам залишається лише чекати, поки Лорак сама розповість щось цікаве про своє життя.

До слова, у співаків все просто – вони що відчувають, про те і співають. Так, наприклад, Лорак нещодавно випустила кліп “Наполовину “, який миттєво потрапив у всеросійські і всеукраїнські рейтинги.

У композиції розповідається про те, як головна героїня не готова відчувати себе третьою зайвою в стосунках. Ті, хто стежать за творчістю діви зрозуміли, що мова йде про зраду першого чоловіка Мурата.

Новий залицяльник і нова пісня “Наполовину ” Ані Лорак: співачка закохалася і перетворилася

Більше про зміни в житті співачки дивіться в нашому відео!

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.