Ані Лорак продемонструвала всій країні свій реальний обсяг бюста без білизни

Співачка позувала в новій сукні для фотографії в Інстаграм-сторіз. Так поспішала зробити вдалий кадр, що зовсім забула про білизну.

Знімок з’явився в Інстаграм-акаунті знаменитості 29 березня пізно ввечері.

Там Лорак у сукні бежево-коричневого кольору позувала в примірочної. Обтягуючий наряд в підлогу відмінно підкреслив пружні стегна і неймовірно тонку талію співачки, а також сконцентрував увагу навколо її соковитого декольте.

Як виявилося, співачка володіє шикарним об’ємом в області бюста, і в реальному житті він набагато більше, ніж здається на фото

Ані Лорак одягла сукню, і забула про нижню білизну
Ані Лорак одягла сукню, і забула про нижню білизну

Відзначимо, Ані Лорак восени цього року відзначить 43-річчя, але шанувальники насилу в це вірять. Співачка майже не змінилася з тих пір, як їздила на “Євробачення ” від України в 2008 році.

Вона не приховує, що займається спортом, щоб підтримувати себе у формі. Дівчина також давно знайшла свій стиль. Талановита і дуже відома співачка вміло комбінує речі, любить однотонні образи і намагається підкреслювати свої достоїнства, правильно розставляючи акценти за допомогою аксесуарів.

Саме тому у неї в Інстаграм-мікроблозі нерідко можна побачити трендові і сучасні аутфіти, які вона підбирає і самостійно, і після порад з головними дизайнерами російської столиці.

Лорак на концертах надає перевагу сукні. У звичайному житті вона носить завужені джинси з високою посадкою, сорочки, блузи, сукні на кожен день. Співачка любить і обтягуючий одяг, і оверсайз. В її гардеробі є плащі і тренчі. А нові предмети гардероба Лорак купує під час кожної покупки за кордон.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".