Ксенія Мішина та Олександр Еллерт приголомшили несподіваним постільним фото: екс-холостячку аж перекосило

Герої українського романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина та Олександр Еллерт насмішили шанувальників несподіваним фото в піжамах.

Головній холостячці країни Ксенії Мішиній вдалося знайти кохання на проекті в особі гумориста Олександра Еллерта. Після фіналу пара не приховує свої відносини від публіки і регулярно демонструє в соціальних мережах, як проводять час разом.

Ксенія Мішина вибрала Олександра Еллерт
Ксенія Мішина в фіналі Холостячки вибрала Олександра Еллерта

Закохані живуть в квартирі актриси з її сином Платоном, причому хлопчик радісно відреагував на переїзд коханого мами:

“Коли сформували ідею жити разом, ми пішли розмовляти з Платоном. Ми розповіли йому цю новину, чому він дуже зрадів і сказав: “Вау, класно, Саня буде з нами разом жити!”, — розповіла Ксенія в програмі “31 питання від “Люкс ФМ”.

Олександр же виховує дочку Елю від попереднього шлюбу. Дівчинка часто буває у них в гостях і проводить з ними вихідні.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зі своїми дітьми
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зі своїми дітьми

Через кілька місяців спільного життя побут ніяк не позначився на відносинах Мішиної і Еллерта. Їх об’єднує те, що вони обидва не люблять ранні підйоми, а єдине, з чим молодий чоловік не допомагає коханій — миття підлоги.

Зараз пара з Платоном безвилазно сидить вдома на самоізоляції, оскільки нещодавно у Ксенії діагностували Ковід-19. Самопочуття у них всіх гарне, тому час вони проводять настільки весело, наскільки можуть собі дозволити.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина

В Інстаграмі Олександра з’явилося спільне “постільне” фото з Ксенією, де вони позують в піжамах перед самим сном. У кадр злегка потрапив і син актриси, який виступив в ролі фотографа. Еллерт вдав, що спить, а Мішина зробила страхітливе обличчя в тон до підпису:

“Полтергейстери”.

Скріншот з Інстаграма Олександра Еллерт
Скріншот з Інстаграма Олександра Еллерта

Судячи з усього, сімейство не нудьгує.

spot_img

Схожі статті

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.