Леся Никитюк показала свого електричного друга, затиснувши його між ніг: не повірите що це

Телеведуча Леся Іванівна Никитюк живе одна. У всякому разі, про це вона розповідає своїй публіці.

І є така побутова техніка, без якої одиноким людям просто не обійтися. Так, телезірка і екс-ведуча шоу “Орел і решка” показала свого незамінного помічника в побуті – сучасний пилосос з насадками.

Його Леся прорекламувала у себе в Інстаграм-акаунті, влаштувавши справжню фотосесію

Леся Никитюк похвалилася своїм пилососом
Леся Никитюк похвалилася своїм пилососом

“Як добре повертатися додому, де тебе завжди зустрічає твій улюблений … Пилосос! Але це не просто пилосос, він миючий бездротовий Philips 8000 Series Aqua XC8149 / 01. Бачили такий? Я останній раз так офігевала, коли побачила в океані акулу молот” , – вразилася довгонога телезірка.

Леся розповіла, що навіть її мама Кет також задоволена цим придбанням.

Леся Никитюк похвалилася своїм пилососом
Леся Никитюк похвалилася своїм пилососом

Дівчина позувала разом з пилососом в дивних позах. Зокрема, вона сіла на кут кухонного столу і розмістила прилад між ніг.

“Унікальна насадка пилососить і робить вологе прибирання одночасно. Вона складається з резервуара з водою і накладки з мікрофібри. Туди можна додати миючий засіб і видалити до 99% бактерій. Легкий і компактний. Прибирає всю квартиру без підзарядки. Є міні-насадка з турбощіткою для шерсті Рафіка “, – розповіла телеведуча про властивості своєї нової побутової техніки для прибирання.

Нагадаємо, нещодавно телеведуча Леся Іванівна Никитюк відпочивала в Єгипті. Спочатку всі фанати думали, що вона вирушила в теплі краї з подругами, але потім з’ясувалося, що там вона проводила час з колумбійським красунчиком Ектором Хіменес Браво.

Поки свої взаємини за межами відпустки телеведучі не коментують.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.