Максим Галкін – поліглот. Гуморист відкрив секрет, як привчити дітей до вивчення іноземних мов

Як з'ясувалося, телеведучий і шоумен Максим Галкін знає кілька іноземних мов, і в житті йому це досить часто потрібно.

Тому він вирішив навчати своїх дітей в спеціальній школі іноземних мов. І навіть поділився з фанатами умовами свого вибору.

“Я – поліглот і це дало мені в житті дуже багато можливостей. Тому як люблячий батько я не можу не дати всі ці можливості своїм дітям. Іноземні мови ми вчимо з народження, щоб не просто мати в запасі завчені фрази: “Let me speak from my heart”, а й думати на мові і легко комунікувати. Тому я завжди шукаю нові підходи і методики, зараз як раз знайшов дуже цікаву програму в онлайн-школі англійської мови”,

– поділився чоловік Алли Борисівни, опублікувавши фото зі своїми дітьми Лізою і Гаррі за черговим онлайн-заняттям.

Максим Галкін детально описав, що йому подобається в новій онлайн-школі мов для його дітей

“Що мені сподобалося? Викладачі-носії мови (круті, енергійні хлопці з Америки, ПАР, Канади). Заняття онлайн, а значить можуть проходити скрізь: вдома, в поїздці і тд. Ігрова форма, коли дітей не змушують, а втягують – це радісно і ефективно “,

– зазначає чоловік Алли Борисівни.

“Наскільки нам сподобалося заняття, можна судити по задоволеним особам на цьому фото)))) Якщо хочете отримати таке ж задоволення – в шапці профілю завжди є посилання на перше безкоштовне заняття, а по промокодом MAXIM діє знижка 20% на всі абонементи до 10 квітня! “, резюмував пародист, показавши задоволених дітей.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.