Дружина екс-холостяка Микити Добриніна в відвертій сукні показала свій величезний живіт: три місяці до пологів

Дарина Квіткова вже рахує дні до того, як стане мамою. І кожен день демонструє свої чарівні форми в соціальній мережі Інстаграм.

Зараз вона показала фотографію, зроблену в відвертій сукні на дивані, очевидно, вдома.

“Не можу повірити, що минуло вже 6 місяців, а ще складніше усвідомити, що залишилося 15 тижнів до нашої найголовнішою зустрічі. Проживаю з великим задоволенням кожен новий день, незважаючи на всі зміни, які відбуваються з моїм тілом і органами. Найзабавніша річ, яка зараз трапляється – це коли у малюка всередині дискотека, а я починаю в цей момент різко підсміюватися”,

– написала в описі до фотографії дружина Микити Добриніна.

Ось що коментатори пишуть в описі до фотографій Дар’ї в її Інстаграм:

  • Шалено красива, ці божественно гарні лінії фігури, відчуваю цей знімок на стіні вашого майбутнього будинку, як полотно світового мистецтва
  • Яка ж ви неймовірно красива. Особливо добре звучить на українському “жінка при надії”
  • Даша, така жіночна і розкішна

Відзначимо, 33-річний Микита Юрійович Добринін – український теле- і радіоведучий, колишній головний редактор чоловічого журналу XXL, головний герой шоу «Холостяк» на СТБ.

Взимку цього року вони з його обраницею Дашею повідомили про те, що їх сім’ю чекає поповнення. Зараз вся країна з цікавістю спостерігає за блогом Дар’ї Квіткова. Поповнення сім’ї планується на літо.

Це перша спільна дитина Даші і Микити. Вони розповіли, що у пари народиться хлопчик. Імені для свого майбутнього спадкоємця зіркові батьки поки що не придумали.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.