Юлія Висоцька показала щасливе фото з сімейного архіву, коли їх з Кончаловським дочка ще не була в комі

Відома російська актриса і телеведуча Юлія Висоцька дістала з сімейного архіву щасливе фото тих часів, коли їх з Андрієм Кончаловським дочка ще не була в комі.

Шлюб Висоцької і Кончаловського є зразковим для багатьох пар, адже вони не тільки змогли зберегти почуття крізь роки разом і велику різницю у віці. Подружжя зуміло пережити найважчі моменти в житті, не втративши кохання одне до одного.

На самому початку відносин в далекому 1996-му публіка не вірила, що Андрій Сергійович налаштований серйозно, адже Юлії на той момент було всього 23, а йому 59. Більш того, режисер був одружений на своїй четвертій дружині Ірині, тому зв’язок з Висоцькою сприймався громадськістю нічим іншим, як звичайною інтрижкою.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський в період знайомства
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський в молодості

Втім, ось уже 23 роки закохані щасливі в шлюбі, в якому у них народилися двоє дітей — дочка Марія і син Петро. Якщо 17-річний Петя радує батьків своїми успіхами, то за життя 21-річної Маші вони змушені боротися.

Справа в тому, що у 2013-му сімейство потрапило в аварію, що стала для них фатальною, адже в її результаті серйозно постраждала дочка пари. Дівчинка впала в кому і досі з неї не вийшла. Проте, Юлія і Андрій Сергійович не опускають руки і намагаються не втрачати надію на краще.

Висоцька і Кончаловський з дітьми. Фото зроблене до трагедії
Висоцька і Кончаловський з дітьми

Після того, що сталося тема особистого життя і сім’ї стала табуйованою для подружжя в будь-яких інтерв’ю, тому їх нові сімейні фото завжди викликають бурхливу реакцію в мережі.

На цей раз Юлія Висоцька опублікувала у себе в Інстаграмі архівний кадр з Петром, коли вона сама ще носила коротку стрижку, а Маша була здорова:

“Яку фотографію надіслав Саша Гусов [фотограф]. Років десять тому назад…”, — підписала публікацію артистка.

Коментатори відзначили зовнішню схожість зірки з сином і побажали їм щастя. Більше подробиць про те, що саме сталося в 2013 році і розділило життя знаменитої родини на до і після, дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.