Як виглядає перший чоловік онкохворої Анастасії Заворотнюк, який намагався заробити на її хворобі

Зараз Анастасія Заворотнюк одружена з фігуристом за Петром Чернишовим. Він третій за рахунком чоловік зірки, а хто ж був першим?

Після закінчення Школи-студії МХАТ у 1993 році Анастасія стала актрисою театру Олега Табакова. Тоді вона і познайомилася з німецьким бізнесменом Олафом Шварцкопфом, будучи поки що нікому невідомою зіркою.

Незважаючи на 12-річну різницю у віці, успішний на той момент чоловік привернув увагу молодої Заворотнюк. Новий знайомий покликав красуню заміж блискавично швидко — на п’ятий день після знайомства, причому його наполегливість і рішучість анітрохи не відлякала Анастасію, так що вона відповіла згодою і поїхала до Німеччини.

Кадр з програми Зірки зійшлися - Заворотнюк і Шварцкопф за часів шлюбу
Кадр з програми Зірки зійшлися — Заворотнюк і Шварцкопф за часів шлюбу

Їх сімейне життя здавалося казковим і безтурботним, бізнес Олафа йшов у гору, незабаром після весілля актриса завагітніла. Втім, щастя тривало недовго — у Насті стався викидень, а вже у 1994-му вони розлучилися.

Пізніше, через роки після розлучення, Шварцкопф заявив в студії програми “Ти не повіриш!”, що це був ніякий не викидень. Нібито йому повідомили, що дружина насправді зробила аборт. При цьому зла на неї він не тримає:

“Де правда, я тепер вже і не знаю. В будь-якому випадку, спільну дитину нам Бог не дав”.

Перший чоловік Анастасії Заворотнюк Олаф Шварцкопф
Перший чоловік Анастасії Заворотнюк Олаф Шварцкопф

Не можна не відзначити, що після новини про онкологію Заворотнюк ні вона сама, ні хто-небудь з її близького оточення не давав ніяких коментарів пресі з цього приводу. Нинішній чоловік Петро Чернишов, мама Валентина Борисівна, діти Анна і Майкл відмовлялися спілкуватися зі ЗМІ на тему раку зірки. Її друзі теж наполегливо мовчали.

Сім'я Анастасії Заворотнюк
Сім’я Анастасії Заворотнюк

Тоді журналісти спробували зв’язатися з другим чоловіком Анастасії Дмитром Стрюковим. Незважаючи на те що розлучалися вони з гучним скандалом, чоловік не став публічно обговорювати здоров’я колишньої дружини. Натомість перший обранець охоче прийняв пропозицію виступити в телешоу “Зірки зійшлися” у випуску, присвяченому хворобі Заворотнюк.

Олаф Шварцкопф на телебаченні
Олаф Шварцкопф на телебаченні

Там він детально описав історію їхнього кохання і зізнавався, що до сих пір не викинув її зі свого серця. Звичайно, не за спасибі, а за гонорар і оплату проїзду до Москви та назад додому.

Більше цікавих подробиць з життя актриси, в тому числі й особистого, дивіться нижче:

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?