Волочкова показала вміст свого холодильника: ось як виглядає харчування балерини

45-річна балерина Анастасія Волочкова в своєму акаунті instagram виклала відео, на якому показала, чим харчується.

Балерина Анастасія Волочкова вирішила розповісти шанувальникам, чим вона харчується, щоб тримати себе в формі і навіть показати наочно: в Інстаграм-сторіз балерина опублікувала відео, де показала вміст свого холодильника.

Судячи з кадрів, Волочкова не їсть ні м’яса ні риби, а надає перевагу свіжій зелені і овочам. Холодильник Волочкової повністю забитий зеленню, капустою, огірками та помідорами. На верхній полиці холодильника стоять кілька баночок з варенням.

Холодильник Анастасії Волочкової: скріншот Інстаграм-сторіз
Холодильник Анастасії Волочкової: скріншот Інстаграм-сторіз

“Дивіться, холодильник Волочковскій”, – сказала в відео балерина.

Варто відзначити, що крім правильного харчування для підтримки гарної фізичної форми Анастасія Волочкова регулярно займається в спортзалі. Це не дивно, адже балерини завжди повинні бути стрункими і підтягнутими.

Нагадаємо, нещодавно Анастасія Волочкова вразила шанувальників своїм новим талантом. Під час своєї шоу-програми вона виступила на сцені з музичним номером. Балерина вбралася в сяючий срібний наряд з страз і пайеток – міні-плаття і високі ботфорти, а також одягла біляву перуку. Танцівниця заспівала свою нову пісню “Одна”.

Користувачі Мережі відзначили, що вокал – не найсильніша сторона Волочкової і танцювати їй вдається краще.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.