У Мережі з’явилося фото Лариси Доліної без фотошопу: шанувальники вражені реальною зовнішністю співачки

У Мережі з'явилося нове фото 65-річної співачки Лариси Доліної. Фанати здивовані реальною зовнішністю співачки.

Останнім часом в Мережі обговорюють зовнішність 65-річної співачки Лариси Доліної. Вона скинула 15 кілограмів і похвалилася перетворенням в своєму мікроблозі в Інстаграм. На фото схудла співачка виглядає просто чудово. Крім підтягнутої фігури, не можна не відзначити її помолоділий зовнішній вигляд. Артистка виглядає набагато молодше свого віку.

Недавнє фото Лариси Доліної

Однак, як виявилося – це не більше, ніж фотошоп. Нещодавно колега співачки Олексій Глизін опублікував спільне з Ларисою Доліною фото. На знімку артистка виглядає зовсім по-іншому, як на тих фотографіях, які публікує вона сама. Рідке волосся, за кольором нагадують сивину, і величезна кількість зморшок роблять з неї звичайну бабусю, а не молоду красуню, якою вона хоче здаватися.

Як насправді виглядає Лариса Долина. Фото: instagram.com/alexey.glyzin

Варто відзначити, що Лариса Доліна все частіше намагається “молодитися”. Співачка одягає молодіжний одяг і робить собі відповідні зачіску і макіяж. Так, нещодавно Лариса Долина з’явилася в програмі “Вечірній Ургант” в дуже незвичному образі. Вона вбралася в шкіряні мікрошорти, надівши під них темні колготи. Зверху Лариса накинула стильний шкіряний жакет, а грубі черевики, дреди і яскравий макіяж завершили образ.

Лариса Долина в програмі Вечірній Ургант