Потап показав, як насолоджується відсутністю дружини: “Каменських пробачить? “

Вже більше тижня Потап живе один, без своєї дружини Насті Каменських. Нещодавно артист поділиться з шанувальниками своїми "холостяцькими" буднями.

Зараз Настя Каменських разом зі своєю мамою Лідією і найкращою подругою Анею знаходяться в Мексиці, де знімають реаліті “Дівчата рулять”. В цей час продюсер і репер Потап живе один в Києві і насолоджується тимчасовим статусом холостяка. Нещодавно в своєму мікроблозі в Інстаграм Олексій опублікував фото, де показав сніданок, який він приготував собі сам. На величезній тарілці Потап виклав велику порцію омлету з ковбасою і сиром. Також він окремо нарізав кілька шматочків ковбаси і великий шматок сиру.

“Коли твоя Каменських в Мексиці, знімає реаліті …”, – підписав фото Потап.

Варто відзначити, що Настя Каменських дотримується правильного харчування і “змушує” чоловіка теж правильно харчуватися і регулярно займатися спортом. Завдяки цьому останнім часом Потап здорово схуд.

Потап и Настя Каменських
Потап і Настя Каменських на пробіжці

Подружжя зазвичай їдять на сніданок вівсянку на воді з яблуком. Схоже, Потап вирішив трохи розслабитися і перестав дотримуватися дієти. Над цим і почали жартувати підписники в коментарях.

“Це сир замість хліба?”, “Сам удома? Клас! Можна телик дивитися або нічого не робити! ) “,” Норм таку тарілку нагріб “,” Да-а-а, все таке дієтичне “,” Приїде, буде тримати на строгій дієті “,” Холостяцкая їжа “,” Хоч поїсть нормально “,” Чоловік балується шкідливими вкусняшками “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!