Тіна Кароль наполегливо заманює Дана Балана і виходить у світ все менше одягненою: сукня як купальник

Популярна українська співачка Тіна Кароль в черговий раз вразила наповал своєю красою, вийшовши у світ в розкішній і дуже відкритій сукні.

Тіна Кароль вважається іконою стилю вітчизняного шоу-бізнесу. Кожна її поява на публіці викликає справжній фурор, адже її вбрання завжди жіночні, стильні і до того ж недешеві.

Зараз на телеканалі 1+1 виходить шоу зіркових пародій “Ліпсінк батл”, в якому відомі люди перевтілюються в артистів естради і намагаються макисмально переконливо відтворити їхні пісні, копіюючи не тільки зовнішній вигляд, але і манеру триматися на сцені, а також міміку оригінального виконавця хіта. Разом з Потапом Тіна стала його ведучою, хоча публіка звикла бачити її в дуеті з Юрієм Горбуновим.

Тіна Кароль і Потап в шоу Ліпсінк Батл
Тіна Кароль і Потап в шоу Ліпсінк Батл

Для чергового випуску проекту поп-діва обрала чорну вечірню сукню з відкритою спідницею і незвичайним верхом, який нагадує верх від купальника. Головним акцентом стали стрункі ноги і вузька талія Кароль. Доповнили образ сріблясті босоніжки на високих підборах, довга коса і макіяж з яскравою помадою.

Як і завжди, на одній з фанатських сторінок співачки в Інстаграмі з’явився кадр з-за лаштунків шоу, який миттєво розлетівся по мережі і розбурхав уяву всієї армії її шанувальників. Ось як вони відреагували на фото в коментарях:

  • “Якою же вона стала спокусливою. Нова Тіна краще”;
  • “Принцеса Лея”;
  • “Неймовірно гарна”.

Відзначимо, Тіні Кароль давно приписують роман з Даном Баланом. Молдавський співак одного разу навіть зізнався, що включав ефіри “Танців з зірками”, тільки щоб подивитися, в чому його передбачувана кохана з’явиться перед камерами на цей раз.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Більше цікавого про те, що відбувається між артистами, дивіться у відео нижче:

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.