Таюне підкорила фігурою в облягаючому вбранні і похвалилася стрижкою боб-каре: Олегу Виннику пощастило

Таємна дружина Олега Винника Таюне з'явилася на сцені у вбранні, яке підкреслило всі достоїнства розкішної фігури, але не менше уваги привернула її стрижка боб-каре.

Олег Винник, безсумнівно, є головним серцеїдом української естради. Від нього в захваті мільйони прихильниць, а багато жінок мріють опинитися на місці його дружини. Втім, воно вже зайняте, і хоча сам артист не розкриває подробиць свого особистого життя, в ЗМІ неодноразово згадувалося, що він одружений на бек-вокалістці Таїсії Сватко, більш відомій як Таюне.

Вони майже ровесники, а познайомилися, коли обидва вчилися в музичному училищі. Передбачається, що в ті часи між ними і зав’язалося кохання, яке їм вдалося зберегти донині.

Олег Винник і Таюне дали концерт в ефірі "Російського радіо"
Олег Винник і Таюне

Лише єдиний раз ще в нульових Олег давав інтерв’ю німецькому виданню і розповів, що одружений і виховує сина. Тоді він був зіркою мюзиклів в Німеччині, а в рідній Україні про нього, як про знаменитість, ніхто не знав.

Таюне теж не поспішає розкривати інтригу, але навіть в статусі таємної дружини Олега Винника вона продовжує виходити на сцену в сміливих нарядах, щоб покрасуватися ідеальною фігурою. Неозброєним оком видно, що Таїсія тримає себе в формі.

Таюне
Таюне

Численна армія фанатів цієї зіркової парочки регулярно публікує в соціальних мережах нові і архівні фото своїх кумирів. На цей раз шанувальники згадали, якою Таюне була зі стрижкою боб-каре.

У кадрі артистка позує на сцені у вузьких чорних штанах, топі, мереживний розлятайці та в босоніжках на високих підборах. Пояс відмінно підкреслив її струнку талію, а коментатори як і завжди обсипали Сватко безліччю компліментів.

Всі деталі, які вдалося дізнатися про таємну сім’ю Олега Вінінка і Таюне, зібрані в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.