Як виглядала Софія Ротару в шкільні роки: унікальні фото 60-річної давності

У Мережі з'явилося шкільне фото Софії Ротару: артистка і тоді була красунею.

Софія Ротару народилася в маленькому українському селі. Важко уявити, але в шкільні роки Ротару активно займалася спортом і навіть стала чемпіонкою школи з багатоборства. Однак головним її покликанням була музика. З першого класу Софія Михайлівна відвідувала хор і вчилася грати на кількох музичних інструментах. Її перші гастролі були в тому ж віці – разом з однолітками вони їздили виступати з концертами в сусідні села.

Софія Ротару з дитинства була дуже активною і звикла перемагати на конкурсах і фестивалях. Це і стало початком її зоряної кар’єри, адже майбутня артистка вже зі шкільних часів мріяла про велику сцену і рухалася в цьому напрямку.

Нещодавно в Мережі з’явилося фото якраз з тих часів. Важко уявити, але архівним знімкам близько 60 років.

Софія Ротару (на фото праворуч) у віці 15 років
Софія Ротару (на фото праворуч) у віці 15 років

Варто відзначити, що Ротару – неймовірно чарівна і симпатична дівчина на знімку. Втім, артистка завжди відрізнялася яскравою зовнішністю. Навіть зараз, коли їй вже 73 роки, Ротару виглядає набагато молодше свого віку. Вона до цих пір має хорошу фізичну форму, а на її обличчі немає глибоких зморшок.

Як в молодості виглядала Софія Ротару в купальнику?
Софія Ротару в молодості і зараз

До слова, зараз, щоб виглядати молодо, Софія Ротару навіть користується послугами стилістів – її неможливо побачити в “бабусиних” нарядах. Одягається 73-річна співачка молодо, сучасно і зі смаком.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.