Аліна Гросу пішла по стопах Кеті Перрі, і перестала голити ноги (Відео)

Українська співачка і актриса Аліна Гросу слід західними традиціями, і намагається не відставати від своїх більш популярних колег. І слідує їм навіть в дрібницях.

Так, артистка виклала у себе в Інстаграм жартівливе відео, де вона сидить на ліжку і махає волохатими ногами. Якщо придивитися, видно, що це чоловічі ноги, і цей чоловік лежить на ліжку так, що його не видно.

Відео Аліна Гросу знімала для соціальної мережі Тік Тік, проте публіка оцінила його і в Instagram

Шанувальники відразу почали жартувати з приводу того, що українська зірка вирішила піти по стопах Кеті Перрі.

Так, нещодавно американська співачка Кеті Перрі під час виступу однієї з учасниць шоу “American Idol ” заявила, що після народження дочки у неї немає часу на гоління ніг, тому від чуттєвого виконання дівчини “її волосся стало дибки “.

“Еротика перших весняних побачень, коли забула поголитися “,

– написала Аліна Гросу в описі до нового відео в соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, нещодавно навколо Аліні Гросу закрутилися чутки з приводу того, чи робила вона пластичні операції. Як зізналася виконавиця, вона вже дуже втомилася від цих питань і навіть готова пройти детектор брехні, щоб її раз і назавжди залишили в спокої. Аліна сказала, що це дуже образливо для неї. Адже у неї бюст, ніс, очі і вилиці – все справжнє.

“Так у мене в 13 років декольте було більше, ніж зараз “,

– висловилася співачка і актриса.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.