Як виглядає і чим займається молода дружина Андрія Макаревича: одружився на ній після трьох невдалих шлюбів

Засновник групи "Машина времени" Андрій Макаревич пару років тому одружився в четвертий раз. Його обраницею стала жінка, яка молодша за нього на цілих 30 років.

У перший раз Макаревич одружився зі студенткою Оленою Глазовою, їх шлюб тривав 3 роки. Друга дружина Алла Голубкіна подарувала музикантові сина, проте дитина не врятувала їх від розлучення. З наступною дружиною Наталією Голуб артист прожив 7 років, а в грудні 2019-го він таємно одружився в четвертий раз на Ейнат Кляйн — вона журналістка, гід, письменник і фотограф родом з Києва.

Познайомилася пара абсолютно випадково. Макаревич хотів відправитися в подорож до Ефіопії, а друзі порадили йому гіда. Їм і виявилася Ейнат.

Дружина Андрія Макаревича Ейнат Кляйн
Дружина Андрія Макаревича Ейнат Кляйн

Весілля закохані зіграли в стародавньому ізраїльському місті Тель-Авів у вузькому колі рідних і близьких за всіма єврейськими традиціями, оскільки і Кляйн, і лідер гурту “Машина времени” євреї, хоча Андрій тільки наполовину. За словами співака, піаритися на четвертому одруженні він не хотів, але і приховувати спеціально не намагався.

Через кілька місяців після весілля подружжю довелося тимчасово розлучитися через пандемію. Вони могли спілкуватися тільки по відеозв’язку, зате зараз пара разом. До речі, істотна різниця у віці ніяк їм не заважає.

Весілля Андрія Макаревича і Ейнат Кляйн
Весілля Андрія Макаревича і Ейнат Кляйн
Андрій Макаревич зі своєю молодою дружиною Ейнат Кляйн
Андрій Макаревич зі своєю молодою дружиною Ейнат Кляйн

Дітей у Ейнат Кляйн поки немає, тоді як Андрій Макаревич є батьком трьох дітей. Його старша дочка Дана народилася поза шлюбом, живе вона в США і займається там фармацевтичним бізнесом.

В кінці вісімдесятих музикант вдруге став татом сина Івана, він актор. У двохтисячному на світ з’явилася молодша дочка героя статті Анна. Крім того, у нього є троє онуків. Всі вони — діти позашлюбної дочки Дани.

Андрій Макаревич з дітьми
Андрій Макаревич з дітьми

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.