Вагітна дружина Микити Добриніна Даша Квіткова змінилася до невпізнання (Фото)

Для тих, хто стежить за життям Квіткової та Добриніна, явно не буде дивним той факт, що останнім часом всі їхні соцмережі - це новини про вагітність.

Даша практично кожен день публікує свій вже помітно округлий живіт. Фанати помітили, що, будучи в цікавому положенні, дружина екс-холостяка дуже змінилася. Звичайно, мова йде про те, що вона набрала у вазі, особа стало ширше, а в новому одязі для вагітних її і зовсім не впізнати. Але і Микита Добринін не відстає від улюбленої в перевтілення – він також відростив собі бороду, і зараз виглядає з нею більш брутально.

Обидва зіркових батьків вже у всю готуються до народження на світ їх первістка. Таке хвилююча подія викликає тільки позитивні емоції. Вони вже купили багато одягу і речей для майбутнього малюка – залишилося тільки дочекатися його народження.

А поки Даша Квіткова та Микита Добринін діляться “вагітними фото”, насолоджуючись цим прекрасним часом

“Сьогодні вранці вирішив слідами улюбленої сюрприз. Але обдуманий і добре спланований. Заздалегідь обговорив все з нашим лікарем в пологовому будинку, отримав потрібну довідку для поїздки (всім вагітним на певному рядку потрібна така). У нас сьогодні вже 26 тиждень і дуже хочеться, щоб малятко відпочила в цей період. Вибрав готель, напрямок і до останнього Даші нічого не говорив. і вийшло. Зібрали вранці валізи і ось уже на шляху в аеропорт і летимо в Дубай набиратися сил перед самими важливим моментом “. – написав Микита Добринін в своєму Insta-профілі.

Фанати тільки пораділи за пару, і написали їм в коментарях безліч теплих (і не дуже) слів:

  • А малюкові не вредно стільки літати ?! Третій політ за період вагітності.
  • Процес б ще показали ,,,, це вже зайве
  • Як класно, що є можливість і бажання робити такі приємності улюбленим людям
  • Як же це круто, беремо з вас приклад. Хай не Дубаї, а Харків, але у нас все попереду. Щастя вам, пупсики

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.