Катя Осадча показала, за що її полюбив Юрій Горбунов: ще та майстриня на кухні

Відома телеведуча Катя Осадча показала шанувальникам, що вона не тільки теледіва, але і хороша господиня.

Юрія Горбунова і Катю Осадчу називають найвідомішою і найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу. Їх роман почався в 2015 році на майданчику 2-го сезону передачі «Голос. Діти ». А вже в 2017 році Катя народила від Юрія сина і вони офіційно оформили свої стосунки.

Катя Осадча та Юрій Горбунов з маленьким сином Іваном
Катя Осадча та Юрій Горбунов з маленьким сином Іваном

Зараз за закоханим і щасливим подружжям спостерігає вся країна. Пара частенько публікує спільні романтичні фотографії та публічно виявляють почуття один до одного. А недавно Катя Осадча поділилася з шанувальниками знімком, де показала їх з Горбуновим побут.

На знімку телеведуча постала на кухні, де вона якраз займалася приготуванням обіду. Катя була одягнена в довгу білу спідницю і білу блузку. Її волосся було акуратно вкладене, а на обличчі – легкий макіяж. Осадча навіть вдома відмінно виглядає.

Катя Осадча
Катя Осадча

У підписі до фотографії Катя зізналася, що дуже любить готувати і для неї це окремий вид мистецтва.

“Для мене приготування їжі – це окремий вид творчості, я люблю приправи і везу їх з різних куточків світу, люблю рецепти, адже готувати одне і те ж набридає, як мені, так і домашнім. Окрема пристрасть – посуд, від ножів і каструль, до порцеляни і столового срібла. Останнім часом мені здається, що все це я вже люблю більше ніж одяг “, – написала Катя Осадча.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.