Як Ані Лорак виглядала на піку своєї ваги і як виглядає зараз: з пампушки перетворилася на модельну худишку

Популярна українська співачка Ані Лорак за всю свою багаторічну кар'єру неодноразово змінювала образи, але завжди залишалася улюбленицею мільйонів шанувальників.

Творчий шлях Ані Лорак почався ще в дитинстві, коли вона, будучи дитиною, виступала на шкільних конкурсах вокалу. У 14 років вона брала участь в чернівецькому музичному фестивалі “Первоцвіт”, де не тільки здобула перемогу, а й познайомилася зі своїм майбутнім продюсером Юрієм Фальосою, який також став її першим цивільним чоловіком.

Вже через 3 роки про Кароліну Куєк (справжнє ім’я артистки) знала вся країна. Незважаючи на те що саме Фальоса відкрив в ній зірку і двері в світ шоу-бізнесу, після закінчення десятирічного контракту вони не стали його продовжувати, причому тоді ж у 2005-му завершилися і їхні сімейні стосунки.

Анни Лорак і Юрій Фальоса
Анни Лорак і Юрій Фальоса

Одного разу в програмі “Надине со всеми” Ані Лорак розповіла телеведучій Юлії Меньшовій, що дійсно любила Юрія:

“Так, це було справжнє кохання. Але кохання дитяче. Зараз, коли я по-справжньому люблю [інтерв’ю записувалося за часів шлюбу співачки з Муратом Налчаджиоглу], я можу це зрозуміти. Але Юрі хочу сказати дякую, адже ми багато подолали. Він той, хто мене навчив їсти ножем і виделкою, адже до цього не вміла. Завдяки йому я почала свій шлях”.

Пік в кар’єрі героїні статті настав у 2008-му, коли вона зайняла друге місце на конкурсі “Євробачення” з піснею “Shady lady”, а вже в наступному році виконавиця вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу

З ним же Лорак вперше стала мамою і народила дочку Софію, причому народження дитини не завадило творчості зірки. Більш того, Кароліна гастролювала і давала концерти практично всю вагітність. Звичайно, як тільки артистка відчула, що працювати їй стало фізично важко, то пішла в нетривалий декрет.

Якраз в той період життя і творчості Ані Лорак була на піку своєї ваги, хоча зараз її фігура виглядає чарівно. Поки вона була вагітною, то набрала 15 кілограмів, що перетворило мініатюрну співачку зростом у 162 см на гладку даму.

Вагітна Ані Лорак
Вагітна Ані Лорак
Ані Лорак після пологів
Ані Лорак після пологів

Схуднути їй допомогли кілька правил — використання маленьких тарілок, щоб зменшити обсяг порцій, вечеря до 6-7 вечора, а також виключення з раціону солодкої газованої води, майонезу, хліба і пакетованих соків. Ну і звичайно, без фізичних навантажень нікуди.

Ані Лорак зараз
Ані Лорак зараз

До речі, з батьком своєї дочки Ані Лорак розлучилася ще на початку 2019-го. Детальніше про причини розлучення після десяти років в шлюбі дивіться нижче:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.