Леся Нікітюк показала свої фото зі шкільного альбому: майже не змінилася

Українська телеведуча Леся Нікітюк показала передплатникам фотографії з випускного альбому. Вона майже не змінилася.

Леся Нікітюк є однією з найпопулярніших і відомих українських телеведучих. Дівчина завоювала цілу армію шанувальників, завдяки своїй простоті і відмінному почуттю гумору. 32-річна ведуча часто ділиться зі своїми фанатами подробицями зі свого життя, а також публікує нові фото. Цього разу Леся в своїх Insta-Stories опублікувала відео, де показала свій шкільний випускний альбом.

У 11 класі Леся виглядала не так, як зараз. Замість довгого білявого волосся у ведучої була коротка стрижка з чубком. На знімках Леся постала з яскравим макіяжем з акцентом на губах. Такий образ робив дівчину старше і, здається, що зараз Леся виглядає навіть молодше, ніж тоді.

Скріншот Інстаграм-сторіз Лесі Никитюк
Скріншот Інстаграм-сторіз Лесі Никитюк

Нагадаємо, народилася Леся Іванівна Нікітюк в 1987 році в провінційному українському містечку Хмельницькому. Батьки – трудяги, які весь свій вільний час віддавали важкій роботі, щоб хоч якось забезпечити доньку. Але незважаючи на зайнятість, Лесі встигали прищеплювати прагнення до мистецтва – мама Лесі співала в хорі і грала на баяні, а бабусю дівчинки вважали найкращою місцевої тамадою.

Леся вже з дитинства була дуже талановитою і харизматичною і вже в шкільні роки вирішила, що піде “підкорювати телевізор”. Незабаром дівчина засвітилася в українському «Бігуді шоу», а потім виступила на сцені в рамках проекту «Розсміши коміка». У 2012 році Леся замінила Жанну Бадоєву в проекті «Орел і Решка». А зараз Нікітюк – одна з найуспішніших і затребуваних телеведучих України.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!