Юна дочка Олени Кравець приголомшила недитячим видом в корсеті і з яскравою помадою: мама посоромилася б

Дочка актриси гумористичної студії "Квартал 95" Олени Кравець вразила і навіть приголомшила користувачів мережі дорослою фотосесією.

Олена Кравець змогла створити міцну сім’ю, незважаючи на шалену популярність і постійні гастролі. Поза сценою вона любляча дружина і тричі мама. Зі своїм чоловіком Сергієм Кравцем зірка познайомилася ще в студентські роки, вони обидва грали в КВК. У наступному році пара відсвяткує порцелянове весілля, а за всі ці роки в шлюбі у них народилося троє дітей — дочка Марія та двійнята Іван і Катерина.

Олена Кравець з чоловіком і дітьми
Олена Кравець з чоловіком і дітьми

Молодшим спадкоємцям подружжя зараз по 4 роки, тоді як старша дочка вже повнолітня, в лютому їй виповнилося 18. Ще з 16 років Маша живе окремо від родини, причому початковою причиною її переїзду були труднощі з житловим питанням. Тоді батьки однієї з подруг дівчинки запропонували Олені свою допомогу, і вона переїхала до них.

Звичайно, перший час актриса хвилювалася, але знала, що дочка знаходиться в безпеці. Пізніше Кравець зазначила, що самостійність пішла доньці на користь:

“Вона дуже швидко подорослішала і стала справжньою господинею. Це, дійсно, школа життя”, — розповідала Олена в одному з минулих інтерв’ю.

Маша Кравець
Маша Кравець

Судячи з нових фотографій Маші Кравець в Інстаграмі, вона дійсно подорослішала. Так, юна героїня статті опублікувала серію кадрів з домашньої фотосесії в білому мереживному корсеті і з яскравим макіяжем.

“Позую”, — написала дівчина.

Скріншот з Інстаграма Маші Кравець
Скріншот з Інстаграма Маші Кравець

Коментатори обсипали спадкоємицю Кравець масою компліментів, а знаменита мама поставила позначку “Подобається”. Не можна не відзначити, що чим старше Марія стає, тим вона все більше нагадує Олену.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.