Леся Нікітюк скинула зайві кілограми і похвалилася накачаним пресом: “Дюймовочка “

Леся Нікітюк, яка завжди славилася соковитими формами, продемонструвала ідеальну фігуру.

Леся Нікітюк всього за кілька років стала однією з найпопулярніших і затребуваних телеведучих. Вона стала справжньою народною улюбленицею завдяки своїй простоті, щирості і іскрометному почуттю гумору. Коли тільки Леся почала з’являтися на телеекранах, її важко було назвати еталоном жіночої краси. Зокрема через те, що вона мала зайву вагу.

Леся Никитюк до і після схуднення
Леся Нікітюк до і після схуднення

Однак з часом телеведуча зайнялася собою і скинула зайві кілограми. А недавно Леся і зовсім похвалилася осиною талію і підкачаним пресом.

Так, красуня опублікувала у своєму мікроблозі в Інстаграм новий знімок, де позувала в короткому блакитному топі з відкритим декольте і джинсах.

Шанувальники телеведучої змогли добре розгледіти її фігуру. У коментарях фоловери відзначили, що Леся виглядає неперевершено і помітно, що вона схудла.

“Ваау”, “Нереальна”, “Ось що значить вживати вареники і пиріжки”, “Леся, розкажіть свої секрети стрункості”, “Ще худіше стала, просто вогонь”, “Як дівчинка Дюймовочка”, “Пані, ви сама чарівність, немов швидкоплинне цвітіння лотоса! “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно Леся Нікітюк здивувала шанувальників знімками зі шкільного альбому.

Користувачі Мережі відзначили, що зараз Леся виглядає набагато краще і навіть молодше, ніж в шкільні часи.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.