Вагітність вже не приховати: Катя Осадча підкреслила животик стильним костюмом з баскою

Новий знімок Каті Осадчої спровокував чутки про можливу вагітність телеведучої.

Колишня модель, а нині популярна телеведуча програми “Світське життя” Катя Осадча не перестає радувати шанувальників новими і яскравими образами, які демонструє в кожній програмі. Дружина Юрія Горбунова – володарка розкішної фігури, тому будь-який наряд на ній виглядає чудово. Однак останнім часом шанувальники помітили, що ведуча стала надягати тільки вільні і об’ємні речі, які приховують фігуру. А на останніх знімках і зовсім можна розглянути округлий живіт. Шанувальники впевнені – Катя Осадча та Юрій Горбунов чекають поповнення.

Нещодавно на офіційній сторінці “Світське життя” в Інстаграм з’явилися нові кадри телеведучої разом з відомим коміком Євгенієм Кошовим, який нещодавно відсвяткував день народження. На знімках Катя Осадча позує в білому костюмі з баскою, який прикриває її животик.

Катя Осадча та Євген Кошовий
Катя Осадча та Євген Кошовий
Катя Осадча та Євген Кошовий
Катя Осадча та Євген Кошовий

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати фото, деякі навіть відзначили, що Каті дуже йде її “особливе положення”.

Комментарий под снимком Кати Осадчей

Нагадаємо, Юрій Горбунов та Катя Осадча – найвідоміша і найкрасивіша пара в українському шоу-бізнесі. Їх роман почався в 2015 році на майданчику 2-го сезону передачі «Голос. Діти ». На той момент Горбунов був одружений, але заради Каті розлучився з жінкою, з якою жив у шлюбі 15 років. Уже в 2017 році Катя народила від Юрія сина Івана і вони офіційно оформили свої стосунки.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.