Красуня Пелін Карахан із “Величного Століття” показала фото родини

Турецька актриса Пелін Карахан відома українському глядачеві, в першу чергу, як одна з героїнь серіалу "Величне століття", де вона зіграла роль Міхрімах-султан, дочку султана Сулеймана.

У серіалі “Величне століття” Пелін Карахан зіграла улюбленицю свого батька — турецького володаря.

Складно повірити, але цього року актрисі виповнитися вже 36 років, хоча багато шанувальників і думають, що вона ще юний підліток.

Обожнювана дочка Сулеймана в реальності встигла двічі побути заміжньою. Перший шлюб з турецьким тренером з фітнесу тривав лише два роки. Хоча колишнє подружжя і встигло зіграти пишну весільну церемонію в Барселоні.

Через рік після розлучення, зірку “Величного століття” знову покликали під вінець. Цього разу обранцем Пелін став турецький бізнесмен Бедри Гунтаей.

Свадебное фото Пелин Карахан и Бедри Гюнтайа
Весільне фото Пелін Карахан і Бедрі Гюнтайа

Сьогодні пара виховує двох синів — Алі Демір і Джана Еюпа. Дівчина активно ділитися сімейними фото на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно шанувальники актриси тепло відреагували на знімки з третього дня народження наймолодшого члена сім’ї.

Пелин Карахан с мужем и сыновьями
Пелін Карахан з чоловіком і синами

Сама актриса дуже пишається і дорожить своєю сім’єю, адже її дитинство пройшло не за ідеальним сценарієм. Її батько пішов з сім’ї, коли Пелін було всього 8 місяців, і мамі дівчини довелося важко працювати, щоб дочка отримала гарну освіту.

Але пробитися в житті Карахан допомогла завзятість і працьовитість. У ліцеї вона вчилася на “відмінно” і отримувала стипендію. Потім майбутня зірка “Величного століття” стала студенткою Анатолійського університету, де почала вивчати туризм і готельний бізнес.

Тоді ж красиву дівчину помітили фотографи глянцевих журналів. Так вона також стала працювати і моделлю, а пізніше її запросили зніматися у рекламі і серіалах. Але з рідним вузом Карахан не порвала зв’язок. Тепер вона в університеті викладає сама.

Пелин Карахан во время рождения младшего сына
Пелін Карахан під час народження молодшого сина

 

Популярне

Схожі статті

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".