Нову сукню Каті Осадчої з рукавами-ліхтариками і напівпрозорим низом за 18 тисяч гривень порівняли зі шторою

Українська телеведуча Катя Осадча раз по раз захоплює телеглядачів своїми розкішними ефірними образами, хоча іноді реакція фанатів виявляється неоднозначною.

Героїня нашої сьогоднішньої статті захоплює активністю і працьовитістю. Чи не кожен день теледіва відвідує по кілька світських заходів, на кожному з яких з’являється в найелегантніших вбраннях. Крім того, зараз Катерина Осадча разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим веде 11 сезон вокального шоу “Голос країни”, де виглядати з голочки їй допомагають стилісти.

Навіть в настільки насиченому робочому графіку знаменитість знаходить час на те, щоб ділитися з багатотисячною армією шанувальників новими фото в соціальних мережах.

Катя Осадча
Катя Осадча

На цей раз Катя Осадча в Інстаграмі виставила знімок зі зйомок “Голосу” в легкій вечірній сукні в квітчастий візерунок з рукавами ліхтариками і незвичайною спідницею — ззаду вона довга, а спереду коротка. Завдяки такому фасону вигідно виділяються стрункі ноги телеведучої, немов вона є професійною моделлю. Втім, в юності Катерина дійсно працювала в модельній сфері.

Доповнили образ жіночна укладка, акуратний макіяж, босоніжки на підборах і лаконічні прикраси. Редакція “Одна минута” зв’язалася з представниками бренду Milla Nova, в чиєму платті Осадча і позує, і дізналася, що воно обійшлося зірці майже в 18 тисяч гривень (17900).

Більшість підписників прийшли в захват від наряду Каті, хоча деякі все ж знайшли до чого причепитися:

  • “Дуже красиве і ніжне плаття”;
  • “Розкішна”;
  • “Шикарна сукня, і власниця теж”;
  • “Дуже вам пасує”;
  • “Сукня шик. У мене така ж штора”, — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.