Жертва пластики з величезними вилицями Анастасія Покрищук зробила собі штучні кубики преса на животі

Зірка українського Інстаграма Анастасія Покрищук продовжує перетворюватися за допомогою пластичних хірургів, і зупинятися на досягнутому вона не збирається.

Свій шлях до популярності Настя почала в четвертому сезоні телешоу “Від пацанки до панянки”, де вона затрималася ненадовго. Незважаючи на це, героїня нашої сьогоднішньої статті вже тоді встигла запам’ятатися українцям завдяки збільшеним вилицям і губам.

Любов до уколів краси привела Покрищук до того, що її обличчя перестало виглядати натурально, проте сама вона собі подобається саме такою, а на безліч гнівних коментарів на свою адресу дівчина не звертає уваги.

Анастасія Покрищук до і після пластики
Анастасія Покрищук до і після пластики

Не можна не відзначити, що на Інстаграм Анастасії підписані більше 250 тисяч чоловік, які щодня спостерігають за її епатажними витівками і постійними перетвореннями.

Зараз на її рахунку збільшення скул, губ і бюста, а нещодавно вона зробила чергову операцію, на цей раз зі створення “кубиків преса на животі”. Звичайно, результатом Покрищук вже встигла похвалитися в соціальних мережах, і, судячи з усього, вона залишилася задоволена, навіть не дивлячись на залишковий набряк.

Думка підписників розділилася, адже далеко не всі поділяють захоплення Насті пластикою, хоча дуже багато людей все ж підтримують дівчину:

  • “Неначе книжку проковтнула”;
  • “Що попало…”;
  • “Фігура — вогонь, прес — супер, дуже красиво!”;
  • “Ефектно”;
  • “Виглядає неприродно”;
  • “Спортивне тіло без спорту ніякий хірург не зробить”.

До критики Покрищук ставиться з гумором і не засмучується, коли бачить в коментарях негатив. Що цікаво, ботокс Анастасія колить собі сама, чому вона навчилася по урокам в мережі. Але вона — не єдина любителька кардинальних перетворень.

Ще про одну дівчину, яка зробила собі немислиму кількість пластичних операцій, щоб бути схожою на ляльку Барбі, дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.