Ірина Білик переборщила з пластикою і вразила публіку “новим ” обличчям: “Неможливо впізнати “

Ірина Білик з'явилася в ефірі розважального шоу "Маска" і здивувала шанувальників "новою" зовнішністю.

6 квітня народна артистка України Ірина Білик відсвяткувала свій 51 день народження. Співачка не припиняє радувати своїх фанатів концертами і появами на різних шоу.

Так, нещодавно Білик з’явилася на фіналі розважального шоу “Маска”, де приміряла на себе костюм рака. Зоряні судді і глядачі до останнього не могли зрозуміти, хто знаходиться під маскою – чоловік чи жінка. А дізнавшись, що в костюмі була Ірина Білик, публіка була вражена.

Користувачі Мережі почали коментувати відео та обговорювати виступ і зовнішність Білик. Багато відзначили, що співачка перестаралася з пластикою і тепер її не впізнати.

І
Ірина Білик зняла маску раку, але її все одно не дізналися глядачі

“Несподівано. Тільки що з її обличчям? Ох і зміни “,” Її і зараз без маски не впізнати “,” У Білик обличчя вже так натягнуто, що і без маски важко дізнатися “,” ШОК !!!! У Білик перебір з пластикою. Я думала то співає чоловік. “, – пишуть коментатори.

До
Коментарі фоловерів

Варто відзначити, що сама Ірина Білик не заперечує, що неодноразово робила пластику. У недавньому інтерв’ю Каті Осадчій співачка зізналася, що вважає ганебним маючи гроші не вдосконалити свою зовнішність. Що саме Білик в собі змінювала вона не зізнається. Фахівці вважають, що зірка робила пластику носа, кругову підтяжку обличчя, корекцію скул і губ, а також уколи ботокса, щоб розгладити зморшки і мімічні складки.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.