Як зараз виглядає дівчинка-сирота з фільму “Кука”: подорослішала та змінилася до невпізнання

Багато хто пам'ятає Анастасію Добриніну за роллю Куки — шестирічної дівчинки-сироти, яка жила в покинутому будинку і дбала про себе сама. А як зараз виглядає актриса?

Фільм “Кука” відкрив героїні нашої сьогоднішньої статті шлях у світ великого кіно. Ця зворушлива історія про непросте життя наданій самій собі крихітці зворушила серця мільйонів глядачів, а Настя зуміла в такому юному віці прекрасно зіграти не по роках мудру Куку.

Кадр з фільму Кука
Кадр з фільму Кука

На момент зйомок майбутня зірка кінематографа тільки пішла e перший клас і навіть толком читати не вміла. З цим їй допомогла мама — актриса Алевтина Добриніна, яка зіграла в картині касирку, і саме після цього фільму Анастасія зрозуміла, що хоче пов’язати своє життя з професією актора.

Алевтина і Анастасія Добринині
Алевтина і Анастасія Добриніни

Насті вже 21 рік, і, звичайно, в ній вже важко впізнати ту саму героїню мелодрами, адже вона дуже змінилася:

“Найсмішніші ситуації бувають, коли з тобою знайомиться молодий чоловік, починає залицятися, а потім розуміє, що перед ним та сама дівчинка з фільму. І мені в якийсь момент стає ніяково, адже це така відповідальність і треба тримати марку!”, — розповідала Добриніна в інтерв’ю виданню СтарХит.

Анастасія Добриніна зараз
Анастасія Добриніна зараз

Після школи вона стала студенткою ВДІКу, а зараз на її рахунку більше сорока різнопланових ролей. Крім зйомок у кіно, Анастасія також виступає перед публікою зі своїми віршами і піснями під гітару власного написання. Про особисте життя актриса не любить розповідати.

Анастасія Добриніна зараз
Анастасія Добриніна зараз
Анастасія Добриніна зараз
Анастасія Добриніна зараз

До речі, у Добриніної є брат-близнюк Іван, який теж пішов по стопах матері і вибрав шлях мистецтва. Він також з дитинства знімався у фільмах, хоча в підсумку віддав перевагу музиці.

Анастасія Добриніна з мамою і братом
Анастасія Добриніна з мамою і братом

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?