Микола Басков висловив свою скорботу стосовно втрати: її немає вже два роки, а він ніяк не може змиритися

Натуральний блондин Микола Басков показав у Інстаграм фото з Монтсеррат Кабальє, і висловив свою скорботу. Він каже, що так і не зміг змиритися з тим, що її не стало.

“Сьогодні легендарній співачці Монтсеррат Кабальє виповнилося б 88 років. Своїм великим творчістю вона залишила слід не тільки в світовій культурі, а й у серці кожної людини, як і в моєму. Цей неповторний голос завжди буде звучати, незважаючи на те, що її з нами немає. Вічна пам’ять “,

– висловився Микола Басков у своєму Instagram-профілі 12 квітня.

Відзначимо, померла іспанська оперна співачка 6 жовтня 2018 року в Барселоні. Вона прекрасно спілкувалася з багатьма представниками шоу-бізнесу не тільки рідної країни, але і України, і Росії, і інших держав.

Що відомо про Монтсеррат Кабальє?

Монтсеррат Кабальє – всесвітньо відома іспанська оперна співачка, найбільше сопрано сучасності. Сьогодні її ім’я знають навіть люди, далекі від оперного мистецтва. Найширший діапазон голосу, неперевершену майстерність і яскравий темперамент діви підкорили головні сцени провідних театрів планети. Вона лауреат різноманітних премій. Була послом Миру, Послом доброї волі ЮНЕСКО.

Серед шанувальників оперної співачки чималу популярність придбала пісня-балада “Н Ijod La Luna ” ( “Дитя місяця “), яка вперше була виконана колективом з Іспанії “Mecano “. Монтсеррат свого часу зазначила російського виконавця Миколи Баскова. Вона впізнала в молодому тенорі великого співака і запропонувала йому заняття вокалом. Згодом Монтсеррат і Басков заспівали разом дует з мюзиклу Е. Л. Уеббера “Привид опери ” і знамениту оперу “Аве Марія “.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.