Натуральна красуня: 62-річна Шерон Стоун показала фото без косметики

Голлівудська актриса опублікувала відео, в якому вирішила підбадьорити своїх фанатів у важкі часи. На ній не було ні граму косметики, але Стоун була прекрасна.

Неймовірна красуня з фільму “Основний інстинкт” закохувала в себе мільйони чоловіків. Сьогодні їй 62 роки, 2 шлюби за спиною і кілька невдалих стосунків.

Але ця ефектна блондинка не сумує і продовжує радувати своїх шанувальників натуральної красою і новими роботами у великому кіно.

Шерон Стоун в фильме "Основной инстинкт"
Шерон Стоун у фільмі “Основний інстинкт”

У 2000 році актриса з чоловіком усиновила першого сина, який після розлучення залишився зі Стоун. У 2005 і 2006 році вона всиновила ще двох хлопчиків. Зараз Шерон знаходиться на самоізоляції з дітьми в своєму будинку в районі Західного Голлівуду.

На своїй сторінці в Instagram 62-річна актриса опублікувала відео, в якому вирішила підбадьорити підписників.

“Перезавантажтеся на карантині і приділіть час рідним. Бажаю вам всього найкращого!” — зазначила у відео актриса.

Примітно, що у відео актриса постала без граму макіяжу і зачіски, демонструючи свою природну красу. Шанувальники відзначили, що не дивлячись на вік Стоун, як і раніше, виглядає надзвичайно!

“Найкрасивіша жінка”, “Така мила і справжня”, “Шерон, ви маєте такий молодий вигляд. Приголомшливо”, — писали в коментарях фоловери зірки.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.