У мережі спливло фото заплилого жирком Дантеса до весілля з Надєю Дорофеєвою: пухкі щоки вже в минулому

Український співак Володимир Дантес може похвалитися в міру підтягнутим спортивним тілом, а ось до весілля зі співачкою Надєю Дорофеєвою він був пухким.

Так вже повелося, що після одруження чоловіки наїдають собі щоки і пузо, проте у випадку з героєм нашої сьогоднішньої статті все сталося зовсім навпаки. У соціальних мережах з’явився кадр майже семирічної давності, коли Дантес був одним з ведучих кулінарного тревел-шоу “Їжа, я люблю тебе” разом з Едуардом Мастаберідзе і Миколою Камкою.

Володимир Дантес
Володимир Дантес

На зображеному знімку Володимир разом з колегами куштує місцеві делікатеси на іспанському курорті Тенеріфе, це було в першому сезоні проекту, який виходив на екрани у 2014 році. Не можна не помітити круглі щічки артиста. Таким чоловіка Наді Дорофєєвої вже давно не пам’ятають, адже з тих пір він значно схуд і покращав.

“Відкормився, бачте. Худим, звичайно, краще буде”, — свідчить підпис до кадру.

Вова вирішив зробити репост цієї публікації у себе в Інстаграм-сторіз і теж саркастично відреагував на зауваження:

“Я сам в шоці”.

Скриншот из Инстаграма Дантеса
Скріншот з Інстаграма Дантеса

До речі, широку популярність Дантес здобув після перемоги на українській “Фабриці зірок 2” разом з Вадимом Олійником. Після закінчення проекту вони створили дует “Дантес & Олейник”, який пізніше перейменували в “ДмО.фільми”, а потім знову повернули колишню назву.

Дантес і Олійник
Дантес і Олійник

Через 5 років після релізу першого альбому “Мне уже 20” група розпалася і Володимир обрав для себе кар’єру телеведучого. Як співак він повернувся на сцену лише у вересні 2019-го, випустивши сольну пісню “Теперь тебе 30”. Зараз чоловік Дорофеєвої продовжує розвивати сольну кар’єру, в чому вона його тільки підтримує.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.