Співачка Анастасія Приходько розкрила стать дитини і вперше показала його фото

Нещодавно стало відомо, що учасницею гіпершоу "Маска" була Анастасія Приходько. Знімалася в шоу вона, будучи в положенні.

Народження своєї третьої дитини вона ретельно приховувала. Про цікавому положенні не знав ніхто – ні прихильники, ні глядачі. А близькі люди не видавали таємницю Насті, і також зберігали мовчання.

Коли шоу “Маска” на каналі “Україна” закінчилося, Анастасія все ж зізналася – дійсно, в костюмі виступала, будучи вагітною. А потім народила і приховала цей факт.

Але на численні прохання розповісти, кого ж Настя народила, вона відповідала, що не готова розповісти. Але в своїй останній публікації в Інстаграм все ж розкрила інтригу.

Співачка Анастасія Приходько стала мамою хлопчика: показала щасливе фото немовляти

“Розвінчую міфи. Уже народила. Ось він мамин улюблений чоловічок “, – коротко написала Приходько.

Анастасія Приходько показала сина
Анастасія Приходько показала сина

У коментарях фанати почали писати привітання. Написала і Оля Полякова.

  • “Хлопчисько! Вітаю крихітко! Урааа! “, – написала співачка Оля Полякова
  • “Щастя Вашої чудової сім’ї! Тепер чекаємо« поповнення »в музичній біографії “, – написав користувач з ніком blondie_adolfshund
  • “Поздравляю !!! Здоров’я мамі і Малюкові “, – написав користувач з ніком prikhodko_inna_

Нагадаємо, Анастасія Костянтинівна Приходько – український громадський і політичний діяч, співачка. Має звання “Заслужена артистка України “. Прославилася завдяки участі в сьомому сезоні проекту “Фабрика зірок “, де їй випав щасливий квиток – можливість співпраці з продюсером Костянтином Меладзе.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.