Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк стає копією своєї знаменитої матері: вражаюче фотопорівняння

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка вже майже 2 роки бореться з раком мозку, тричі мама, а її старша дочка Анна з віком все більше нагадує свою маму.

Анну виконавиця ролі няні Віки в телесеріалі “Моя прекрасна няня” народила в другому шлюбі з Дмитром Стрюковим. Йому ж артистка подарувала сина Майкла. Також у Анастасії є молодша дочка Міла, яка з’явилася на світ у жовтні 2018-го від третього чоловіка Петра Чернишова.

Сім'я Анастасії Заворотнюк
Сім’я Анастасії Заворотнюк

Саме Анна найчастіше з’являється на сторінках новинних видань, оскільки вона єдина з родини Заворотнюк активно веде особистий блог в Інстаграмі, де ділиться подробицями свого життя. Втім, тему хвороби знаменитої матері дівчина старанно уникає і просить підписників не турбувати її з цього приводу.

Нещодавно героїні статті виповнилося 25, вона вивчилася на продюсера в Нью-Йоркському вузі, встигла спробувати себе в якості фотомоделі і актриси, але в публічному полі її знають в основному як блогера. Живе дівчина у власній квартирі в центрі Москви, ремонт в якій закінчився не так давно.

Зараз на сторінку Анни підписані майже 200 тисяч чоловік, які з нетерпінням чекають від неї нових публікацій і регулярно обсипають її компліментами. Не можна не відзначити і те, що зі зміною іміджу дочка Заворотнюк стала ще більше схожою на матір. Тепер у них не тільки схожі риси обличчя, але і практично однакова зачіска.

Так, взимку цього року героїня статті перефарбувалася в брюнетку, тому з тих пір мало не під кожним її постом користувачі мережі відзначають разючу схожість з Анастасією. Але ж з цим і не посперечаєшся, дивіться самі:

Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк

Що стосується новин про саму Заворотнюк, то нещодавно вийшов новий серіал з нею в головних ролях. Шанувальники одночасно і зраділи, і прийшли в подив, адже важкохвора артистка вже давно не виходила у світ. Детальніше про це дивіться нижче:

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.