Ірина Білик показала, як догоджає молодому чоловікові: балує делікатесами на сніданок і вечерю

Ірина Білик показала, чим годує чоловіка азербайджанського походження Аслана Ахмадова.

Аслан Ахмадов – 3 офіційний чоловік української співачки Ірини Білик. Роман Білик з чоловіком закрутився ще на початку 2010-тих, а в 2013 році вони одружилися. Але подружжя не живе разом (у них так званий «гостьовий шлюб»), адже вся робота Ахмадова зараз в Росії – він займається провідними телепроектами, наприклад, «Голосом».

Ірина Білик з чоловіком Асланом
Ірина Білик з чоловіком Асланом

Після весілля Білик мріяла подарувати коханій людині дитину, однак стан здоров’я не дозволяв співачці завагітніти. Щоб виконати свою мрію, Ірина і Аслан звернулися за допомогою до сурогатної матері – в грудні 2015-го у них народився син Табріз.

Білик з чоловіком і сином
Білик з чоловіком і сином

Нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз Ірина Білик показала, чим годує свого чоловіка. Артистка приготувала чоловікові салат з великих креветок і яєць.

“Вечеря для чоловіка”, – підписала відео Білик

Скріншот Інстаграм-сторіз Білик
Скріншот Інстаграм-сторіз Білик

А вже вранці наступного дня Білик показала сніданок, який приготувала для себе і Аслана. Артистка приготувала зелений салат з тунцем і рисом.

Скріншот Інстаграм-сторіз Білик
Скріншот Інстаграм-сторіз Білик

Нагадаємо, крім 5-річного сина Табриза у Ірини Білик є старший син 21-річний Гліб від першого чоловіка Андрія Оверчука. Відомо, що Гліб музикант і грає на ударних у власній групі. Також хлопець дуже дуже добре малює, а його картини відрізняються неординарністю. Та й сам Гліб має досить неформальну зовнішність зокрема – довге волосся.

Ірина Білик із сином Глібом
Ірина Білик із сином Глібом

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.