Євген Комаровський показав, як вітав онука з Днем народження на карантині

Знаменитий лікар Євген Комаровський строго дотримується режиму карантину. Навіть заради дня народження улюбленого внука він не зміг покинути місце самоізоляції. Зате привітав хлопця вельми оригінально.

Користувачі соціальної мережі Instagram відзначили вельми зворушливий знімок, яким поділився зі своїми підписниками знаменитий лікар-педіатр. На фото Євген Комаровський вітає свого онука з Днем народження.

Малюкові виповнилося 7 років, і майже цілий день він провів з дідусем через відеозв’язок. На жаль, іншого варіанту побачиться вони не мали, в зв’язку з режимом карантину в Україні.

«7 років тому я став дідусем. До внука 10 хвилин пішки, але спілкуємося віртуально — обговорюємо подарунки. Ось такий він, день народження в самоізоляції … Ну та нічого, надолужимо!», — написав він у підпису до нового фото.

Користувачі приєднуються до привітань хлопчика і бажають якнайшвидшої зустрічі з улюбленим дідусем.

Нагадаємо, що у Євгена Комаровського двоє дорослих синів і троє онуків — два хлопчики і одна внучка.

У минулому році на Великдень відомий лікар ділився фотографіями святкування Великого свята у колі сім’ї. А в цьому демонструє фотографії в захисній масці. Але при цьому Євген Олегович запевняє, що зовсім скоро ми знову зможемо проводити час один з одним у парках і на прогулянках, якщо зовсім трохи будемо дотримуватися строгі правила.

Євген Комаровський з онуками
Євген Комаровський з онуками

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.