Слава Дьомін з “Люкс Фм” вирішив хайпонути: роздягнувся в душі, і позував у чому мати народила

Телеведучий і зірка Ютуб Слава Дьомін вирішив за допомогою звичайної фотографії зробити так, щоб його обговорювала вся країна, шанувальники і ЗМІ.

Зазвичай дівчата, які хочуть, щоб їх помітили, викладають відверто не дуже пристойні фотографії, позуючи або в міні-бікіні, або в чому мати народила. Такою ж стежкою створення свого іміджу пішов і ведучий Слава Дьомін.

Ніхто не очікував того, що Слава викладе в Інстаграм фотографію з душу

На знімку на чоловікові зовсім немає одягу. Це добре видно у відображенні в дзеркалі. Від того, щоб всі побачили його причинні місця, вберіг тільки пар на дзеркалі, який створив мутний ефект.

Нагадаємо, на початку 2021 року відомий ведучий шоу “Слава + ” Слава Дьомін розійшовся з дружиною Ксенією Міщенко після 13 років стосунків і назвав причину розриву: подружжя стало токсичним. Колишня пара залишилася в хороших відносинах.

Також Слава нещодавно став учасником скандалу з Надією Мейхер. Під час інтерв’ю він запитав її: чи вважає Надя Мейхер, що її бюст обвис після годування.

Екс-віагрянки і фіналістка шоу “Танці з зірками” визнала це питання некоректним, і пригрозила, що якщо він продовжить подібне питати, встане і піде зі студії.

Також відзначимо, що недавно Слава Дьомін відправився на відпочинок в Дубай. Його не зупинили карантинні обмеження і посилення деяких протиепідеміологічних норм – відпочинок повинен бути повноцінним. Після повернення з курорту, Слава Дьомін здав тест на Ковід-19, отримав негативний результат і відразу ж повноцінно увірвався в роботу.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.