Леся Нікітюк у всіх на очах похвалилася фігурою в ледве помітному вбранні: про сором не чула

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк розбурхала своїх численних підписників в соціальних мережах несподіваним кадром.

Леся Нікітюк завоювала всенародну любов завдяки тревел-шоу “Орел і решка”, з яким об’їздила майже весь світ і стала завзятою мандрівницею. Зараз героїня нашої сьогоднішньої статті є обличчям Нового каналу, а також регулярно з’являється в рейтингових проектах на інших телеканалах, включаючи “Танці з зірками” та “Ліпсінк батл” на 1+1.

Леся Никитюк та Сергій Притула в шоу Хто зверху
Леся Нікітюк та Сергій Притула в шоу Хто зверху?

Крім цього, Леся активно веде особистий блог в Інстаграмі, де на неї підписані вже більше трьох з половиною мільйонів чоловік. Їх зірка не перестає радувати свіжими публікаціями та іскрометним почуттям гумору, адже вона любить привертати увагу до своєї персони. Саме в соцмережах це найчастіше і відбувається.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк

На цей раз Нікітюк по-справжньому здивувала армію фанатів, виставивши в сторіз дзеркальне селфі в білизняному комплекті, який зливається з кольором шкіри, від чого здається практично непомітним. В руці теледіва при цьому тримає повітряну кульку у формі серця, її волосся розпущене, а на задньому фоні видно шафу.

Скріншот з Інстаграма Лесі Нікітюк
Скріншот з Інстаграма Лесі Нікітюк

До речі, на новій фотографії у Лесі ще довге волосся, хоча зовсім недавно вона оновила імідж і вкоротила довжину. Судячи з усього, кадр знаменитість дістала з архівів.

Також важко не помітити ідеальну фігуру Нікітюк. Вона може похвалитися не тільки довгими стрункими ногами, а й витонченою талією. Якщо раптом з кар’єрою на телебаченні не склалося б, героїня статті цілком могла б стати моделлю, так що вона вже точно не пропаде.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.