Як виглядає дружина актора Станіслава Боклана, з якою він разом вже 36 років: теж актриса, і теж успішна

Відомий український актор Станіслав Боклан ось уже 36 років щасливий у шлюбі зі своєю коханою жінкою, яку звуть Наталя Кленіна.

Вперше на блакитні екрани Боклан потрапив ще в дев’яностих, при цьому велику популярність і всенародну любов йому принесла роль прем’єр-міністра країни Юрія Чуйко в телесеріалі “Слуга народу”. Також він грає головних персонажів в “Кріпосній” та “Папіку”.

Що цікаво, з дружиною Наталією, яку Станіслав вважає головною жінкою в своєму житті, він познайомився саме завдяки акторській професії. Їх доленосна зустріч відбулася на сцені Київського академічного Молодого театру, де вони служать.

Станіслав Боклан та Наталія Кленіна на сцені Молодого театру
Станіслав Боклан та Наталія Кленіна на сцені Молодого театру
Стас Боклан зі своєю дружиною Наталею Кленіної
Стас Боклан зі своєю дружиною Наталею Кленіною

До шлюбу з Кленіною Боклан був одружений теж на актрисі, але недовго. Звуть її Олена Дудіч, однак про ці відносини артист вважає за краще не розповідати, хоча вони подарували йому єдину дочку Марію. В якійсь мірі дівчина пішла по стопах батьків — вона працює в кіноіндустрії кастинг-директором.

Дочка Станіслава Боклана Марія
Дочка Станіслава Боклана Марія

Примітно, що Станіслав одружився з Наталією, коли у неї вже був син від першого шлюбу Кирило Думський. Для Боклана він як рідний, а в столичній тусовці про нього знають, як про модного діджея.

Пасинок Станіслава Боклана Кирило
Пасинок Станіслава Боклана Кирило

Про те, який актор сім’янин, відомо не так багато, зате про кохану жінку він відгукується дуже зворушливо і завжди прислухається до її професійної думки. Незважаючи на те що на телебаченні і в кіно Кленіна не так популярна, на сцені театру вона максимально розкриває свій талант:

“Думці дружини я довіряю. Вона може сказати все, що думає з приводу тієї чи іншої ролі. По-перше, вона актриса, по-друге. Я вважаю, що мені пощастило: вже більше тридцяти років вона мій друг”, — розповідав Станіслав “Каравану історій”.

Станислав Боклан
Станіслав Боклан

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!