Надувні кульки: Знаменитості, які часто роздуваються, але їх це не псує

Деякі передплатники і навіть окремі журналісти кинулися через збільшувальне скло розглядати останні фотографії зірок в надії знайти у них ознаки набору ваги. І, треба сказати, знаходять.

Особливо прискіпливо розглядаються на фото фігур зіркових осіб, які в попередні роки були викриті в наявності зайвих кілограмів. І в мережі з’явилися публікації, що звертають увагу на те, що Оля Полякова «злегка поправилася і її форми стали більш соковитими». А шанувальники Насті Каменських відзначили, що «на знімках у співачки злегка випирає живіт і округлилися стегна». У Тіни Кароль помітили складочку на боці, а Потап, на думку деяких, так і взагалі розтовстів.

Поспішаємо помітити, що все зовсім не так! Наші зірки не розпустилися на карантині і виглядають чудово. Доказом цього є їх останні публікації в Instagram. Струнка Полякова провела в прямому ефірі тренування на всі групи м’язів і виклала запис цього тренування. Настя Каменських опублікувала фото в купальнику з стрингами, які підкреслили її граціозну фігуру. Тіна Кароль стала обличчям, а вірніше ніжками, які рекламують колготи одного престижного бренду. Потап, як справжній чоловік, звичайно не публікує свої фото в стрінгах або з оголеним торсом. Але з тих фото, які він розмістив, цілком можна судити про те, що вага його знаходиться в межах норми.

Так що наші знаменитості не надулися як кульки! А якщо хтось і стверджував зворотне, то йому просто попалися фотографії, зняті з невдалого ракурсу. Або, можливо, дехто побачив те, що йому дуже хотілося побачити.

А ось фото повних українських артистів:

Каменских до похудения
Каменських до схуднення
Тина Кароль до и после похудения
Тіна Кароль до і після схуднення
Маша Ефросинина до и после похудения
Маша Єфросиніна до і після схуднення
Потап до и после похудения
Потап до і після схуднення
Ани Лорак до и после похудения
Ані Лорак до і після схуднення

Схожі статті

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.