Вагітна Даша Квіткова показала величезний живіт в нижній білизні: дівчина змінилася до невпізнання

Вагітна обраниця "Холостяка " Добриніна Даша Квіткова здивувала шанувальників сміливим фото на 6-му місяці вагітності.

Екс-холостяк Микита Добринін і його обраниця Даша Квіткова в січні під час відпустки на Мальдівах оголосили про те, що чекають первістка. Зараз всі турботи подружжя закручені навколо того, щоб підготуватися до пологів і нового етапу свого життя. При цьому майбутні батьки не забувають відпочивати. Всього за кілька місяців Микита і Дарина відвідали Мальдіви, Єгипет, а зараз релаксируют в сонячному Дубаї.

Микита Добринін і Даша Квіткова в Дубаї
Микита Добринін і Даша Квіткова в Дубаї

Даша насолоджується своїм особливим станом і регулярно влаштовує фотосесії, щоб відобразити вагітний живіт, який з кожним днем стає все більше. Так, нещодавно дівчина опублікувала нове фото, де позувала разом зі своїм чоловіком на тлі океану. Даша з величезним животом в нижній білизні вмостилася навпроти чоловіка і дивилася йому прямо в очі. Фото вийшло дуже ніжним і зворушливим.

Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова

У підписі до фотографії майбутня мама розповіла, як почувається на 27 тижні вагітності.

“Я відчуваю себе чудово! У нас росте дуже активний малий, тому що дискотеки мамі влаштовує постійно. У мене загострилися всі аромати. До відрази. Мені весь час хочеться їсти. Не булки і солодке, а саме м’ясо, стейки, салати і рибу. В готелі проблем з цим немає, я завжди сита і задоволена “, – поділилася Квіткова.

Відомо, що пара чекає сина, який з’явиться вже влітку.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.